Aagje BlokDec 6, 2023Aagje maakt… speculaasmousse Wie weet zijn er van de Sinterklaasviering wel speculaasjes over...? 100 gr is al genoeg om er een leuk toetje mee te maken:...
Aagje BlokNov 9, 2023Aagje bakt… Upside-down Banana Tart Vandaag is het British Pudding Day… een dag waarop in Engeland – al sinds de 14e eeuw – het dessert wordt gevierd: ‘British Pudding Day...
Aagje BlokJun 14, 2023BosbessenijsEen hittegolf vraagt wel om wat verkoeling. Dit makkelijke ijs – geen machine nodig – maak je in een handomdraai en is superlekker! voor...
Aagje BlokJan 25, 2023Aagje maakt: Cranachan ter ere van Robert BurnsHoeveel landen zouden er zijn met een nationaal feest ter ere van een dichter? In Schotland komen elk jaar op 25 januari – Burns Night –...
Aagje BlokMay 25, 2022Aagje maakt: Wijngelei met frambozenHet is alweer een ‘dag van’, en wel: de dag van de chardonnay. Nou is het reuze trendy om opeens je neus voor chardonnay op te trekken,...
Aagje BlokMay 5, 2022Parfait met asperge-rabarber compoteWij Aagjes zijn dol op dé twee seizoensgroenten van dit moment: asperges en rabarber. In Nederland zijn we gewend asperges uitsluitend...
Aagje BlokApr 29, 2021Aagje maakt: Erdbeer-Rhabarber-GrützeVorige week maakten we hier al een rabarbercake; deze week gaan we voor een variant op een welbekend Duits toetje: Rote Grütze. In plaats...